PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş Olsun Shadows_Love

ShadowS
26-12-2008, 23:33
Aslında biraz geç oldu ama kaç gündür fırsat bulupta yazamadım.

Sitemizin admini, Canım, Hayat Arkadaşım, Herşeyim Emre ameliyat oldu arkadaşlar. Şimdi durumu çok iyi Allah'a şükür.

Tekrar geçmiş olsun diyorum.

Shadows_Love
26-12-2008, 23:36
Çok teşekkür ederim bebeğim senin sayende ve dualarınla çok şükür iyiyim...

insanın herne koşulda olursa olsun kendisinden daha fazla değer veren birisinin hayatında olması inanın insana yaşama gücü ve umudu katıyor.

İyiki varsın Bebeğim :;$:

ShadowS
26-12-2008, 23:50
Konuyu neden bu kadar kısa kestim bilmiyorum. Aslında günlerdir öyle çok tuttumki kendimi...... Oysaki biz tüm duygularımızı bu sitede satırlara dökmeye alışkınız. Yüreğimiz aynası bu site.

Bu kadar zor geleceğini tahmin etmemiştim. Elbette biliyordum insanın diğer yarısını oraya göndermenin ne denli zor olduğunu, ama yinede bu kadar ağır geleceğini düşünmemiştim. Zaman durdu sanki, saatler geçmek bitmedi. Korkuyordun, gözlerinde görebiliyordum o korkuyu bu yüzdende güçlü durmaya çalıştım hep karşında, ama bilsen nasıl fırtınalar kopuyodu içimde. Belki küçük bi operasyondu ama yinede günlerdir çektiğin ızdırabı gördükçe ve saatler yaklaştıkça dahada güçsüzleşiyordum.

Ameliyattan sonra yoğun bakımda geçirdiğin gece benim için tam bir cehennem azabıydı. Yanında değildim, sana dokunamıyordum, elini tutup, ben burdayım canım yanındayım merak etme diyemiyordum.Dua edip Mevlam'a sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yoktu. Her ne kadar durumunun iyi olduğunu söyleselerde sen gözlerimin içine bakıpta iyiyim merak etme diyene kadar inanmayacaktım. Çünkü biliyordumki bu hayatta en doğru şeyleri bana hep o gözler söyledi.

Sana birşey olacak diye çok korktum. Biz çok ayrılıklarda yaşadık, çok sıkıntılarda atlattık ama bu çok farklıydı. Sen benim nefesimdin ve ben bir kez daha sensiz nefes alamıyordum. Bir kez daha anladım benim için ne kadar önemli ve değerli olduğunu, bir kez daha anladım tüm yaşananlara yada olumsuzluklara rağmen sensiz olamayacağımı, bir kez daha anladım kıymetini. Yüce Mevlam'a şükürler olsunki atlattık bu hastalığı. Şükürler olsun kavuştun sağlığına.

İyiki Varsın Canım.... Hep Var Ol, Hep Yanımızda Ol....

bburcuu
27-12-2008, 11:31
çok çok geçmiş olsun:cicek:
bu sevginiz ömür boyu sürsün inşallah...

etto
27-12-2008, 12:50
aıcım gecmıs olsun Sağ sağlim senı aramızda gormek herzamankı gıbı huzur verıcı allah bırdaha ert vermesın..

Gull
27-12-2008, 22:54
Çok çook geçmiş olsun abicim :olmaz::;(::;'(:

http://img174.imageshack.us/img174/9588/g7014ic6.jpg

http://www.burnaz.net/e-kart/GecmisOlsun/GecmisOlsun002.jpg

[qüçük_qéléßéq..]
28-12-2008, 02:47
çok geçmiş olsun abicim Allah şifalar versin..(: {amin..}

avan35
28-12-2008, 20:45
çok çok geçmiş olsun:cicek:
bu sevginiz ömür boyu sürsün inşallah...

amin amin,,,

elfduy
28-12-2008, 22:13
çok geçmiş olsun.. nazar değmiştir :nazar:

sedat_KONYA
29-12-2008, 11:20
gelmiş geçmiş olsun...

glsh
30-12-2008, 20:02
Çok çok geçmiş olsun emre abi ...

Shadows_Love
30-12-2008, 22:19
Arkadaşlar Hepinize Tek Tek teşekkür ederim sağlığım ve sıhatim Shadows' un duaları ve sizin ilginiz sayesinde çok iyi bugün dikişlerimi aldırdım çok şükür çok yakında hiçbirşeyim kalmıyacak inşallah.:dans2:

İyi dilekleriniz için hepinize binlerce teşekkür

eXecuTy10eR
10-01-2009, 19:22
Cok gecmis olsun allah uzun ömür versin.:aglak::aglak: