Shadows_Love
14-04-2006, 10:05
Dışardayım gene sokak lambaları dostum.... Sigaram elimde dolaşıyorum boş sokaklarda..
Bir yıldıza takılıyor gözüm oda yanlız o da kimsesiz... Dikkat çekmek için çırpınıyor sanki öylesine parlak ki heryerden gözüküyor.. Umut diyorum herşeyin başı umut.. Çaresizliğin zorluğun hayatın..
Bu kadar zormudur hayat diye soruyorum kendime aslında umuttur hayatın zorluğuyla başa cıkmanın yolu diyorum..
Hava giderrek soğuyor. şehrin ışıkları ise birer birer sönüyor. Bense semadaki yıldız kadar yanlızım. bir sigara daha yakıyorum. Çekiyorum içime hayatın zehrini bilinmezliğini... Bir adım daha atıyorum daha ileri daha bir karanlığa...
Oturuyorum bir kaldırım taşına seyrediyorum yanlız yıldızı. Oysa ne kadar güzel.. Ama hergüzel şey gibi ulaşılması zor...
Hava çok soğuk ama umudum var... Hayata ve Karanlığa karşı..
Yazı Shadows_Love (Çok Eski Bir Yazımdır)
Şimdi İse büyük bir umudum var. Ne hayat nede karanlık Yıkabilir.
Çünkü Yanlız Değilim Artık Karanlıkta Hayatta...
İki Yüreği Bir Yaptık Meydan Okuyoruz Hayata
Seni Seviyorum Aşkım
Bir yıldıza takılıyor gözüm oda yanlız o da kimsesiz... Dikkat çekmek için çırpınıyor sanki öylesine parlak ki heryerden gözüküyor.. Umut diyorum herşeyin başı umut.. Çaresizliğin zorluğun hayatın..
Bu kadar zormudur hayat diye soruyorum kendime aslında umuttur hayatın zorluğuyla başa cıkmanın yolu diyorum..
Hava giderrek soğuyor. şehrin ışıkları ise birer birer sönüyor. Bense semadaki yıldız kadar yanlızım. bir sigara daha yakıyorum. Çekiyorum içime hayatın zehrini bilinmezliğini... Bir adım daha atıyorum daha ileri daha bir karanlığa...
Oturuyorum bir kaldırım taşına seyrediyorum yanlız yıldızı. Oysa ne kadar güzel.. Ama hergüzel şey gibi ulaşılması zor...
Hava çok soğuk ama umudum var... Hayata ve Karanlığa karşı..
Yazı Shadows_Love (Çok Eski Bir Yazımdır)
Şimdi İse büyük bir umudum var. Ne hayat nede karanlık Yıkabilir.
Çünkü Yanlız Değilim Artık Karanlıkta Hayatta...
İki Yüreği Bir Yaptık Meydan Okuyoruz Hayata
Seni Seviyorum Aşkım