PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dostuna aşık olmak

ReaL
20-06-2006, 21:51
Her şey güllük gülistanlık gitmektedir aslında. aklınızda kız arkadaşınızla herhangi bir ilişki düşüncesi yoktur. saatlerce oturup, birbiriyle alakasız konulardan konuşursunuz. canınız sıkkınken yanınızda o vardır; o üzgünken siz onun yanı başındasınızdır. sonra bir münasebetsiz gelir ve aranızda bir şeyler mi var diye sorar. hayır, dersiniz önce. sadece arkadaşsınızdır. münasebetsiz üstelemeye devam eder: iyi ama birlikte çok fazla vakit geçiriyorsunuz. aynı anlamsız cevapları sıralarsınız ardı ardına.

gece yatağınızda uzandığınızda, münasebetsizle yaptığınız konuşma gelir aklınıza. daha önce hiç düşünmediğiniz bir şeydir bu. ama akla girer girmez tüm benliğinizi kaplamaya başlar. önce geceler boyu hayaller yaratırsınız kafanızda, sonra kalbinizde hissetmeye başladığınızı fark edersiniz. yanılsamadır aslında bu ama size olduğundan daha da gerçek gözükür o anda.

siz tam açılma planları yaparken, kızın bir talibi çıkar ve adamın peşine takılır gider. bu andan itibaren, sadece düşünceler değil, acı da eklenir yaşamınıza. gerçekten aşık olduğunuzu kanıtlarsınız kendinize böylelikle. sevgilisinin, kızın hayatının merkezi olmasına yavaşça şahit olursunuz; sizin rolünüz yokmuş gibi gelir artık. beraber geçirdiğiniz zamanlar azalır ama üzüntüsünü de sevincini de paylaşmak için koştuğu insan sizsinizdir. onun anlattıklarından sanal bir dünya yaratırsınız kafanızda. geceleri bu düşünceler dolaşır kafanızda. sevgilisinin yarattığı mutlulukları görmezden gelip, hatalarını büyütürsünüz. bir zaman sonra, düşündükleriniz gerçek olur ve arkadaşınız mutluluk yerine, üzüntüsünü anlatmaya başlar çoğunlukla. nedenle başlayan cümlelerine verecek cevabınız yoktur ama içinizden ben olsamlı cümleler kurarsınız. onu gerçekten tanıyorsunuzdur, nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini, bir ilişkiden ne beklediğini bilirsiniz çünkü. bir insanı tanımanın ne demek olduğunu iyice düşünmeden, söylersiniz bunu. fakat tüm olumsuzluklarına rağmen, arkadaşınız sürdürmeye çalışır ilişkiyi. kahrolursunuz.

tam da bu zamanlarda, televizyonda ilişkiler ve aşk üzerine ahkam kesenler çıkar, yangına körükle gitmek misali. uzmanların hepsi ağız birliği etmişçesine, ilişkilerdeki iletişimin önemi ve çiftlerin aynı zamanda birer dost olmaları gerekliliğini söyler dururlar. çıldırırsınız. siz de böyle değildir çünkü. cicili bicili, meg ryanlı filmler yayınlanmaya başlar inadına. hepsi de mutlu sonla biter. sizin hikayeniz haricinde her şeyin mutlu sona ulaştığını zannedersiniz.

gerçek bu değildir tabi. uzmanlar da temelini atmadan anlatmışlardır ilişkileri. dostluğunuzdan bir aşk yaratmak yerine, aşkınızdan bir dostluk yaratmanız gerekmektedir. tüm düşünceler gelişir ve anlarsınız. anladığınız da ise, arkadaşınız artık ne dostunuzdur, ne de sevgiliniz.

bOzO_78
21-06-2006, 00:41
:='(: :='(: evet yaa insanın sevdiği ama açılamadığı kişinin bir başka arkadaşıyla olması kadar kötü bişey yok sonuçta onların ilişkiside sizin gözünüzün önünde yaşanıyo çok kötüü... :='(: :='(:

sil baştan
21-06-2006, 09:27
evet kötü bir durum cok üzücü .........
paylasşim icin sagol arkadasim

sevvecen
21-06-2006, 18:59
ben bunu yaşadım...çok acı veriyo insana... geceleri uyuyamıyorsunuz...arkadaşlarınız arasında suskunluklar başlıyo..gülemiyorsunuz ve sonunda iki damla yaş dökülüyo...buğulu gözlerden..çok zor...ellerine sağlık güzel olmuş...

mimoza
26-06-2006, 20:42
eline sağlik güzeldi

Shadows_Love
27-06-2006, 12:24
Çok Güzel Bir Yazı Öncelikle Teşekkürler....:='(:

Sadece alıntı yapabildim.. Yazacak konuşacak bir söz bulamıyorum.

gece yatağınızda uzandığınızda, münasebetsizle yaptığınız konuşma gelir aklınıza. daha önce hiç düşünmediğiniz bir şeydir bu. ama akla girer girmez tüm benliğinizi kaplamaya başlar. önce geceler boyu hayaller yaratırsınız kafanızda, sonra kalbinizde hissetmeye başladığınızı fark edersiniz. yanılsamadır aslında bu ama size olduğundan daha da gerçek gözükür o anda.

siz tam açılma planları yaparken, kızın bir talibi çıkar ve adamın peşine takılır gider. bu andan itibaren, sadece düşünceler değil, acı da eklenir yaşamınıza. gerçekten aşık olduğunuzu kanıtlarsınız kendinize böylelikle.

onu gerçekten tanıyorsunuzdur, nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini, bir ilişkiden ne beklediğini bilirsiniz çünkü. bir insanı tanımanın ne demek olduğunu iyice düşünmeden, söylersiniz bunu. fakat tüm olumsuzluklarına rağmen, arkadaşınız sürdürmeye çalışır ilişkiyi. kahrolursunuz.

Söylenecek Çok söz var ama konuşabilmek en azından gözlerden süzülen yaşlara hakim olmak gerekir önce.:='(:

Evet bu yazı beni 15 sene evveline götürdü. Dün gibi hatırladığım yıllara.
Gerçekten kahroluyordum yıkılıyordum geceleri gizli gizli ağlarken onun yüzüne sürekli gülerek bakmak her derdine ortak olmak ve yüzüne bakarak SENİ SEVİORUM diyememek kahrediyordu beni. Ama hiç bir zaman suçlamadım onu çünkü o bir suçlu varsa o bendim hata varsa benimdi. nerden bilebilirdiki. dostum kardeşim abim dediği insanın pervasızca ona nasıl sevdalı olduğunu.

Ama hikayenin sonu eksik....
Mutlu son yok demişler. var hemde çok güzel yıllar sonra deliler gibi aşık olduğun ve ona söyemekten korktuğun şeylerin korkusuzca umarsızca ve mutlu bir şekilde haykırmak ve aynı şeyleri senin beklediklerini ondan duymak hayatın belkide en nadide mucizesi olsa gerek

evet benim mucizem kraliçem zuzum bitanem SHADOWS SENİ DELİLER GİBİ SEVDİM VE ÖMRÜM BOYUNCA SEVİCEM

Çağla Çok Teşşekkürler Yazı için

putrel
27-06-2006, 12:29
saol real..gerçekten etkileyici ve yaralayıcı bi konu...bi-kaç insan gibi bu durumu bende yaşadım aslında...o yüzden anlamak zor değil yazılanları...
teşekürler

ReaL
27-06-2006, 12:32
Çok Güzel Bir Yazı Öncelikle Teşekkürler....:='(:

Sadece alıntı yapabildim.. Yazacak konuşacak bir söz bulamıyorum.

Söylenecek Çok söz var ama konuşabilmek en azından gözlerden süzülen yaşlara hakim olmak gerekir önce.:='(:

Gerçekten kahroluyordum yıkılıyordum geceleri gizli gizli ağlarken onun yüzüne sürekli gülerek bakmak her derdine ortak olmak ve yüzüne bakarak SENİ SEVİORUM diyememek kahrediyordu beni. Ama hiç bir zaman suçlamadım onu çünkü o bir suçlu varsa o bendim hata varsa benimdi. nerden bilebilirdiki. dostum kardeşim abim dediği insanın pervasızca ona nasıl sevdalı olduğunu.

Ama hikayenin sonu eksik....
Mutlu son yok demişler. var hemde çok güzel yıllar sonra deliler gibi aşık olduğun ve ona söyemekten korktuğun şeylerin korkusuzca umarsızca ve mutlu bir şekilde haykırmak ve aynı şeyleri senin beklediklerini ondan duymak hayatın belkide en nadide mucizesi olsa gerek

evet benim mucizem kraliçem zuzum bitanem SHADOWS SENİ DELİLER GİBİ SEVDİM VE ÖMRÜM BOYUNCA SEVİCEM

Çağla Çok Teşşekkürler Yazı için

abim ağlattın beni ya..o yüce kocaman kalbin boyunca ablamında senin yanında olacağından şüphem yok..siz örneksin..gerçekten benim görüp göreceğim en ii örneklerdensiniz...umarım bu mutluluk hiç bitmez..ve siz hep birbirinize böyle deliler gibi aşık kalırsınız...ikinize çok seviorum.. :='(:

YeLLoW_AnGeL:)
27-06-2006, 12:34
eline sağlık canım öle bi konu ki bu yane tam üstüne desem yeridir nesse saoll...

ShadowS
27-06-2006, 12:41

Bu tarz yazılar okurken ikimizinde boğazında düğümleniyor kelimeler. Ağlamaktan başka birşey yapamıyoruz.

Evet biz 15 senedir tanışıyoruz Emre'yle. Çok ii dost, arkadaş, kardeştik. Ama ben bundan ötesi olduğunu hiç bilmedim, bilemedim. Hissettirmedi yada ben hissedemedim. Ve ben tıpkı yukardaki yazıda olduğu gibi takılıp birinin peşine gittim. Genede yalnız bırakmadı beni hep yanımdaydı. Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler vardı, ama o hep saygı duymuştu yanlış evlilik kararıma bile.

Aradan yıllar geçti, kopmuştuk, eskisi kadar samimi görüşemiyorduk. Benim kötü bir evliliğim ve bir oğlum vardı. Onu her gördüğümde genede bana güç veren dostluğunu hiç esirgemedi benden.

Evlilik kararımı yalnız verdiğim gibi ayrılık kararımıda yalnız verdim. Ailemle yaşamaya başladım. Yine hiçbirşey hissettirmeden yanımdaydı Emre. Benimle ağlıyor, benimle gülüyordu. Hala büyük bir yaşam kaynağımdı ama hala dostumdu. Taki bir sene öncesine kadar.

En sonunda canına tak etmiş olacakki sevgisini bana belli etti, belli etmekle kalmadı ispat etti. Oğluma candan bağlı bir baba olmayı yürekten üstlendi, bana can yoldaşı oldu.

Ve işte bu hikayenin sonunu çoğunuz biliyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın dillerde bir sevgimiz var.

SENİ SEVİYORUM ShadowS_LovE. İYİKİ VARSIN, İYİKİ BİZİMLESİN. BU CAN YOLUNA KURBAN, BUNU HİÇ UNUTMA.
:='(: :='(: :='(:

bOzO_78
27-06-2006, 12:58
Bu tarz yazılar okurken ikimizinde boğazında düğümleniyor kelimeler. Ağlamaktan başka birşey yapamıyoruz.

Evet biz 15 senedir tanışıyoruz Emre'yle. Çok ii dost, arkadaş, kardeştik. Ama ben bundan ötesi olduğunu hiç bilmedim, bilemedim. Hissettirmedi yada ben hissedemedim. Ve ben tıpkı yukardaki yazıda olduğu gibi takılıp birinin peşine gittim. Genede yalnız bırakmadı beni hep yanımdaydı. Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler vardı, ama o hep saygı duymuştu yanlış evlilik kararıma bile.

Aradan yıllar geçti, kopmuştuk, eskisi kadar samimi görüşemiyorduk. Benim kötü bir evliliğim ve bir oğlum vardı. Onu her gördüğümde genede bana güç veren dostluğunu hiç esirgemedi benden.

Evlilik kararımı yalnız verdiğim gibi ayrılık kararımıda yalnız verdim. Ailemle yaşamaya başladım. Yine hiçbirşey hissettirmeden yanımdaydı Emre. Benimle ağlıyor, benimle gülüyordu. Hala büyük bir yaşam kaynağımdı ama hala dostumdu. Taki bir sene öncesine kadar.

En sonunda canına tak etmiş olacakki sevgisini bana belli etti, belli etmekle kalmadı ispat etti. Oğluma candan bağlı bir baba olmayı yürekten üstlendi, bana can yoldaşı oldu.

Ve işte bu hikayenin sonunu çoğunuz biliyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın dillerde bir sevgimiz var.

SENİ SEVİYORUM ShadowS_LovE. İYİKİ VARSIN, İYİKİ BİZİMLESİN. BU CAN YOLUNA KURBAN, BUNU HİÇ UNUTMA.
:='(: :='(: :='(:

ablacım bu kadar şeyden sonra inanın bana mutluluk artık hakkınız valla sizin hikayenizi okuduktan sonra ne kadar aptalca şeyler peşinde koştuğumun farkına vardım :='(: allahım sizi hep mutlu eder inşallah :='(: :='(:

ReaL
27-06-2006, 13:03
ablacım bu kadar şeyden sonra inanın bana mutluluk artık hakkınız valla sizin hikayenizi okuduktan sonra ne kadar aptalca şeyler peşinde koştuğumun farkına vardım :='(: allahım sizi hep mutlu eder inşallah :='(: :='(:

bozoya katılıorum..neler için üzülüp ne kadar saçma şeylere kızdığımı anlıorum..gerçek aşk karşılığı olsun olmasın karşındakine kıyamamaktır..emre abimden bunu öğrendim..sevgisi uğruna sevdiği insanın mutluluğu uğruna canını verecek kdar çok sevio ablamı..

ablamda bana hiç bişey için geç olmadığını öğretti..er yada geç birbirinizi buldunuz yaa..oda güzel bişey..sizin mutluluğunuz inanın beni ne kadar mutlu etti..umarım düğününüze gelirim..bunu candan istiorum..

allahımm mutluluğunuza gölge düşürmesinn...

size nazar değmesin http://www.guidetoturkey.com/images/nazar.jpg

ShadowS
27-06-2006, 13:07
ReaL, Bozo sağolun canlarım benim.

ReaL bizi çok ağlattın ama bugün. =)

putrel
27-06-2006, 13:17
sİzi YıLıN dEğİL ..bU YÜzyIlIn GeRçEK AşIkLaRI İlAn eDiYoRuM....
aBlAmIdA AbİmİdE MaNyAk ÇoK SeViYoRuM...CaNuM aBlAm..CanUm aBiMmMm:=):